La CTAC-UGT es congratula que la Generalitat recorri la Sentència del TSJC que va anul·lar el Decret

Reproducimos comunicado de CTAT http://www.autonom.cat:

—————————————————————-

El govern de la Generalitat ha anunciat avui la presentació d’un recurs a la Sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul*lava definitivament el Decret de Teràpies Naturals de Catalunya. Per això, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC-UGT) vol felicitar la Generalitat per haver atès una de les reivindicacions més aclamades pel col*lectiu aquestes darreres setmanes, tot presentant aquest recurs.

El passat 11 de juny, el TSJC va anul*lar el decret de teràpies naturals de la Generalitat per considerar que la normativa catalana de l’any 2007 entra en conflicte amb les competències estatals.

La CTAC-UGT va participar en l’elaboració d‘aquest decret (31/2007) de teràpies naturals, que regula les condicions en què més dels 6.000 terapeutes catalans treballen al nostre mercat laboral.

Més de 6.000 professionals desprotegits

La sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha deixat milers de professionals en la més absoluta desprotecció, sense l’ampara d’un marc jurídic, cosa que va en sentit contrari a les recomanacions de la UE, que aconsellen una regulació d’aquestes activitats, molt exteses en societats avançades.

Actualmentamb la sentència a la mà, adverteix la CTAC-UGT, es podria posar fi a l’activitat que desenvolupen els terapeutes catalans.

Tot i que era una de les promeses electorals des de 2004, el govern de Zapatero ha incomplert la seva promesa de regular el sector de teràpies naturals, i fins i tot ha recorregut les diferents iniciatives en aquest sentit s’han posat en marxa des de l’àmbit autonòmic .

La CTAC-UGT reclama al govern central que compleixi amb les seves promeses electorals iiniciï la tramitació legislativa de la regulació de les teràpies naturals a nivell de l’Estat.

Per la CTAC-UGT, aquesta norma és del tot innovadora, i aborda una realitat no legislada per l’Estat. El decret té la finalitat de protegir la salut de les persones, regula les condicions i habilitacions administratives per a exercir l’ofici, i no regula, en canvi, cap activitat sanitària.*


Anuncios

One response to this post.

  1. Posted by Esther on septiembre 9, 2010 at 2:16 pm

    Ha passat més d’un any i encara seguim igual, sinó ptijor.
    Això de no saber on ets es dolent, però encara ho es més pernsar que els que manen et poden col·locar on els vagi millor a ells , o simplement, esborrar-te del mercat de treball

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: